Life sucks. That's just the way it is.






Lite btw sådär, jag hatar kändiscrushar.


Jag är en hora. Sånt är livet.

HAhha neej okej, jag har tråkigt.

Förlåtförlåt jag skulle skriva om allt som har hänt typ sen jag skrev sist, men det blev aldrig av att jag skrev klart. Imorgon skall jag åka iväg till mitt landställe, kommer förmodligen hem på söndag. Eller jag vet liksom inte om jag har nån fungerande tv på landet om om jag inte har det måste jag ju hem! Man vill ju inte missa spanien - tyskland. Jag hoppas att spanien vinner. Fråga mig inte varför - jag vet inte. Haha men det kan kaanske bero på att Fernando Torres är så snygg! Man vet aldrig. Eller okej, han är inte snygg, men vaker typ. Alltså, jag har kommit på att jag alltid måste definera exact om folk är snygga, söta, gulliga eller vackra hahaha. Vet ej varför.

Nä, nu ska jag nog sluta sitta och flumma.
Goder natt,
hoppas att ni sussar sött!<3

Hej honung.

Det var länge sedan jag skrev här! Men jag orkar inte lägga upp bilder osv 8D . För jag är lat! Idag blekte jag systers hår. Och imorgon ska jag träffa Mimmi och Angia och kanske Dan och köpa en Batmantröja (om jag hittar någon) och sen var det något mer, men det kommer jag inte ihåg 8D . Jag vet inte hur jag ska hinna göra allt. Som blondinbella brukar säga 'Jag har ett pressat schema imorgon' hahahah.

Haha vad gör man om varje gång man pratar med en kompis som man knappt känner längre så antyder han på ett eller annat sätt att han vill knulla med en?
Jag har lite problem med det hahahaha för jag vill faktist träffa honom!
Puss,
natt :*

Flipsyde.

Flipsyde är skitbra. Sån musik ska vi lyssna på! :D

Yee, idag såg jag You got served två gånger, den är sjukt bra juuu! :O Imorrn ska jag träffa Plåtis.. Annars har jag typ inget att säga. Eller ah juste, ska typ köpa en new erakeps imorrn! Om jag hittar nån!
Byee,
puss!

Dagen.

Idag hade vi skolavslutning. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Jag hatar att bara göra samma sak, exakt samma sak, vecka efter vecka efter vecka efter vecka efter ...
Men jag hatar också att inte ha en strukturerad vardag. Imorrn ska jag gå upp mellan 8 och tio. Hatar att gå upp senare!
Jaa iallafall, så kommer jag sakna niorna sjuuukt mycket, vilket jag inte trodde först! Typ heii jag lärde aldrig känna bananskallen iallafall ... Och sa inte hejdå till alla ...
Skit. Jag vill inte tänka på detdär!



Nu ska jag nog gå och sova, somnade två gånger framför datorn tidigare idag! Det har aldrig hänt att jag somnat här förut. Men nu är jag skittrött. Förresten har jag typ knarkat Mika's Lollipop idag. Dethär är 132 gången jag lyssnar på den idag, jag har typ lyssnat på den flera timmar i sträck! 133! Hahaha men nu ska jag sova.
Pusselbit!<3

PMS.

Bdb har ADHD och jag får damp på det. Sen lever mitt internet sitt eget liv typ. Nu sitter jag och lockar mitt löshår till imorrn. Huhu. Skolavslutning! Fast i kyrkan då. Hahah såhär misslyckat om det regnar när vi ska gå dit. Och imorrn tänker jag inte glömma paraply! Huhu snart är denhär locken klar 8) . Lalallala alla sover utom jaaaaaaaaag hahahah 8) . Idag har jag druckigt mycket nyttigt! Kaffe, spetsad red bull, red bull och cola! 8)
Nu ska jag gå och kolla locken!

Den var klaar, nu äre nästa 8) Sen är det bara en till. Tur, för nu börjar mitt sysselsättningsförråd att sina!
Haha jaa, vad kan jag skriva mer? Vänta ska kolla om bdb har tagit sin medicin nu. Yaay nästan, och jag har en ny kommenterad bild haha! Hahahahah igår sa Magnus Frisk till mig att jag hade häftig hårfärg typ!!111 Hahaha läskig! Nu ska jag gå och fixa nästa lock!

Sista locken yää! Sen ska jag bara fixa till de halvfärdiga och spraya lite. Så jag säger väl godnatt nu!
Godnatt! ^^


En lite bättre bild på håret!


PLUPP.

Hahahhaha pluppdag idag 8D

Jaadu, vaknade, fixade håret, åkte till skolan. Vi hade då dans på gården, och jag satt uppe i ett fönster för jag ville inte vara med och dansa. Ehehe ah. Så. Sen pratade jag med skolläkaren. Hon var jättetrevlig! Hon sa att jag typ skulle till BUP. Och nu kom jag på att det rimmar på Plupp! 8DDD
Sen innan faddringen så stack jag till stan (vadå, palla vara med på det?) för jag skulle köpa mina skor och en borste. På tuben träffade jag Anna/Rose som följde med mig att handla. Sen köpte jag lite glitter eyliner och en hårspray också! Och Anna köpte ett linne/klänning som jag vill haaaaaaaaa! Hejjagärtrött. Sen såg Anna någon som tydligen hette Barbie som slog följe med oss, han var väldigt trevlig! Och sen träffade vi Leo, Alex och Hanna av en slump! :DD . Trevligt, trevligt.
Sen såg vi Plupp (i Brolles kör i körslaget) på plattan och satt och skrek PLUPP! PLUPP! tills han kollade åt oss. Då vinkade vi att han skulle komma, men han dissade oss och skakade på huvudet. Sen gick han och satte sig på trappan vid fontänen och då gick Alex, Rose och jag dit huhu. Jag typ:
Du har fint hår!
Plupp: Du med!
Huhu gulleh! Hahah fast han tyckte att vi var läskiga 8) . Men han var jättetrevlig! Sen kom Renta dit ett tag! Sedan stack Leo, Alex, Renta och jag och köpte cigg och sen drog Renta och jag hem :)
End of day.


Haha! Jag vet att jag är fin på bilden! Fast den gör faktist inte riktigt rättvisa åt mitt hår, men ni får bättre bilder sedan!


Hehehe glitter eyliner fo sho!


Mina nya skor

Godnatt,
puss :*

MU.

Hoho idag har jag varit på stan med Moa och Chi länge. Köpte hårfärg och kollade skorna. Ska köpa dem och en borste imorrn! Jag har seriöst ingen borste! Mina försvinner hela tiden! Ni får se hårfärgen när den är klaar 8)
Just nu sitter jag med ett paket blekning i håret. Asså Stargazers blekning är seriöst skitbra! Det bruna blev typ oranget på fem minuter! Fast den kliar som faaan! Men den bleker så jävla bra, det är typ 30% väteperioxid i den eller nåt :>
Jaja byee~

Gothic lolita.

Asså ni får ursäkta mina fina rubriker, men för det mesta relaterar de till en låt jag lyssnar på / ord i en låt jag lyssnar på, då jag inte vet vad jag ska skriva :L

Idaag ska jag färga håret med Mimikuuuuuuuh! Niice, turkos(blått?) blir det då :) Nii ska få se bild sen! Blir det som jag hoppas så blir det wunderbaaart 8)

Igår kom syster min hem från Sweden Rock huhu jag är nog lite avundsjuk på alla bra band hon fått se, trots att det inte var några av mina favoritband som jag lyssnar på ofta (logiskt? 8D ).

Och
jag ska inte köpa skorna idag, utan imorrn! 8)

Funderar på att 'måla om' min blogg lite, den känns så ... kvävande! >___>
Jaja, hörs senare,
puss :*

...

Hej honung,
Nu har mamma och jag precis rensat min garderob. Jag har nämligen svårt att slänga saker själv, så jag behöver lite hjälp.

Haha, igår träffade man Sarah, Jossan, MoaA, Matilda, Chi, Fanny, Elsa, My och hennes kompisar och spelade laser game! Sjukt kul vare! Haha fast jag kom nästnäst sist, men vårat lag vann iallafall. Sen drog Chi, Matilda, Moa och jag hem till Matilda. Trevligt trevligt. Där hade vi det vääldigt roligt om man säger så. Hahaha, sen drog vi och käkade på Appetito och jaa... vad gjorde vi mer? Typ snackade skit haha.

Imorgon ska jag köpa ett par skor tror jag, men - ååh, vad jag blir irriterad - jag kan inte hitta någon bild på dem. De är iallafall jättesöta. Och så ska jag (förhoppningsvis) köpa hårfärg och färga håret! :D
Puss!

I want to stay in love with my sorrow.

Hej honung,
Idag var jag på stan med mamma och kom hem med detta:

En bikini, två linnen, två tröjor och ett par skor :)

De två tröjorna var meningen att de skulle vara ganska stora, men de var inte så stora, så jag ska byta till L.
Och här är resten av bilderna från igår:


Vi var väldigt onyttiga! :D



Moa öh.. roade sig med att spotta vatten (?)!



- Kan du göra såhär?



- Såhär då?



Hehehhehe jaa ... vi vet nog alla.



Kines, hej jag har tråkigt. Jag lyssnar på Sahara Hotnights, de är bra. Eller ah jag har bara 4 låtar, men whatever :D . Imorgon ska jag picnica med Moa och Helena, på fredag ska jag på fest hos Bea och på lördag ska jag festa stenhårt! Hahaha skämt åsido 8D . Nej okej vi, några, ska typ grilla :)
Men nu tror jag att min mamma vill att jag ska gå och lägga mig.
Puss.


PS. Jag har bråkat med min pappa och vill aldrig mer prata med honom eller träffa honom.
Så om ni kunde låta bli att nämna honom när ni pratar med mig skulle det uppskattas. DS.


Lithium.

Hej honung,
Jag knarkar Lithium med Evanescence! Den är skitbra. Nu kommer lite bilder från idag till Chi.


Moa och Chi roade sig med att kasta vindruvor på folk ...


... Och att gömma sig när folk upptäckte dem.


Och där satt jag och såg filosofisk ut! 8D


Brevbärarna själva!

Japp, men nu laddade min kamera ur så resten får ni imorgon :)
Hm.. förövrigt köpte jag ett par skitsnygga skor idag. Imorrn ska mamma köpa en bikini till mig och förhoppningsvis (om jag hittar) ett par sandaler! Sweet!

Puss.

We make a good you and me.

Tja,
Idag var jag hemma från skolan pga magont (eller kanske för att jag inte hade några kläder att ha på mig). Sov typ i tre timmar, sen gjorde jag lite andra saker och sen, helt plötsligt, ringer Moa och säger att jag ska öppna dörren för att brevbäraren har kommit. Och vilka står där om inte Chi och Moa! Haha. Det kommer upp lite bilder om ett tag, ska bara duscha först :)

Puss.

It's our time now.

Hej honung,
Jag älskar Plain White T's<3 . Hohoho de är bäst.
Hahaha jag och Chi är duktiga, det vet alla! Och Libban tycker om oss jättemycket, Anders också! Hahaha.
Asså jag höll på att gå upp och skriva ett inlägg typ klockan tolv inatt för jag hade legat i 45 minuter och försökt sova typ, men inte somnat. Men precis när jag tänkte gå upp så märkte jag att jag höll på att somna :)

Asså serri, jag har hittat ett par skor som jag vill ha, men min mamma vill inte köpa dem till mig ): . Och jag har ju inget att ha på mig på skolavslutningen!

Ja, sen har jag typ inget mer att skriva. Höhöhö 8)
Förutom att det är för varmt och det är inte trevligt att gå runt och svettas typ hela tiden!



Dagens citat:
"Hate is a strong word, but I really, really, really don't like you."
Plain White T's - Hate (I really don't like you)

Puss hej,
(jagvet, det är fett fult).

Apati.

Han är fånge på livstid i ett fängelse kallat fabrik.
Han har inga vänner, pratar bara med sin maskin.
Ingen frågar någonsin om hur han mår, bara skrattar bakom ryggen och går.

Illusioner och drömmar och tankar,
det är det som håller honom vid liv.

Han är ensamheten själv, han är ångest, han är sorg.
Ingen bryr sig om honom på verkstans kalla golv.
Kanske drömmer han om ett annat liv, illusioner om ett liv där han trivs.

Illusioner och drömmar och tankar,
det är det som håller honom vid liv.

Total apati, ja, det upplever han varje dag.
Han är alltid på jobbet, fast han aldrig mår riktigt bra.
För så länge han lever i våran värld är det bara drömmar som är nånting värt.

Illusioner, illusioner.



AV BRIST PÅ SYRE BLIR MAN SVAG.

Skymningstid.

Döden vann din sista strid.

Hej. Jag. Är. Trött. På. Allt. Och. Orkar. Inte. Med. Mer.
Jag vet fan inte vad jag ska göra.
Varför bestämde jag mig för att sluta skära?
Vad skulle det vara bra för?
Vad är meningen med det?
Jag lyssnar på Dia Psalma.
Det var sjukt länge sen jag lyssnade på dem senast.
Jag skar mig inte igår.
Jag rispade bara upp ytliga sår.
Somliga får, somliga tar. Somliga ger och de får inget kvar.
Ser du den som liten är?
Jag ger upp nu, okej?
Och nej.
Det betyder inte att jag tänker begå självmord.
Det betyder bara att jag ger upp hoppet om att något någonsin kommer att bli bättre.
För det kommer det inte.
Och nej, jag smittar inte.
Ni behöver inte sky mig.
Och jag vill gå till skolan nuförtiden.
Ett tidsfördriv att dö för.
Då slipper man bli tvingad att äta.
Jag tycker inte om mina nya glasögon.
För allting ser mindre ut i dem.
Så jag ser smalare ut.
Och så tror jag att jag är smal.
Och då äter jag.
Fast jag inte är smal.
Jag tror ändå att ingen orkade läsa dethär.
För i min värld lever människan lyckligt och utan besvär.
Puss :*

Okej this is it!

JAG SKA FÄRGA HÅRET! Fyfan vad smart jag är. Det är ultimatumet! Dels så står det för att allt förändras så mycket, och så blir man ju så glad av det! :D
Såååå, 'planering':
*Stargazers blondering 150:-
*Stargazers blondering 150:-
*Directions 'Turquoise' 70:-
Sammanlagt blir det alltså 370:-
 :DDDDDDDDDD

Jag orkar inte.

Nu skiter jag i om dethär blir en emoblogg igen och ingen orkar läsa.
Jag orkar inte bry mig.
Visst kan man inte kräva mer av nån  än den har att ge? Det vore ju orättvist.
Och ändå händer det mig.
Och jag mår dåligt för det.
Nu har jag börjat med min diet haha!
Och jag vill inte att ni ska börja tjata på mig om att jag ska äta.
För jag vill inte.
Och jag har svikit alla.
Eller många.
Och jag vågar inte berätta.
Vad är meningen med livet?



Igår blev jag ju fotad av Olle. Här är bilden/bilderna (?):



Jag vet inte riktigt om jag blev nöjd. Klart, bilderna och redigeringen blev bra (inte riktigt klara, dock!), men jag tycker (som väntat?) inte om mitt eget utseende. Usch. 1, min mun är jätteliten. 2, min lugg dampar. 3, mitt huvud ser allmänt konstigt format ut när man inte ser hästsvansen. 4, jag ser helt platt ut. 5, jag ser fet, kort och tjock ut!
+ att jag typ har dubbelhaka (?)

Jag är så jävla ful har jag kommit på. Det är inte trevligt.

Solong.

RSS 2.0