Palla rubrik.

Okej, jag tror inte ens att det är nån som läser min blogg. Vem orkar med mig? Ingen såklart. Som vanligt. Allt är alltid som vanligt. Jaja, men om ingen läser är det ju desto bättre, för då kan jag ju skriva friare och låta det fungera som en vanlig dagbok. Lol.

En ständig undran: Vad är det för fel på mig?


Jag är äcklig, fet, osocial ibland, påträngande, tjock, ett jävla plåster, fet, brist på självförtroende, alltför självgod, tjock, äcklig och fet typ. That's it.

Vafan. Varför är inte jag värd någonting? Jag är så trött på det. Att tro att man betyder något för någon, och sedan bara falla, och undra hur man kunde vara så dum att man återigen litade på nån.

Inte för att jag tror att Moa läser min blogg, men nu är det över. Du var den som betydde mest för mig, du var min bästa vän. Jag skulle aldrig ha klarat mig utan dig. Du var den som kände mig både i skolan och utanför. Men du, precis som alla andra, lämnade mig. Du vet själv för vem. Jag tänker aldrig mer påstå att du är min bästa vän, för jag vet att det inte är sant. Jag betyder ingenting för dig, det vet jag mycket väl nu. Du ville bara bli av med mig.

En ständig fråga: Varför sa du det inte bara rakt ut?

Du bevisade bara något jag redan visste. Man ska aldrig lita på någon. Därför förlåter jag dig, och erkänner att det inte var ditt fel. Det var mitt fel, bara mitt fel, för att jag återigen visade mig dum och svag nog att lita på nån och älska nån.

Ett ständigt konstaterande: Jag har inget kvar att leva för.

Trots det fortsätter jag, precis som tusentals andra, att klamra mig fast vid livet allt vad jag har. Dumt va? Motsättningar i högsta grad.

Helena, Jessica, Matilda, Moa(L), Olle, Pim, Cecilia, Marianna, Chi, Angie.

Det är er jag andas för.
Vad vore jag utan era andetag?

Ni är nog de enda som faktist orkar lyssna. Även om jag inte vet om jag kan luta mig mot er. Antagligen tappar ni mig efter en alltför lång stund. Och jag vågar inte lita på er. Inte ens på er. Fast jag älskar er.

Ett ständigt behov av svar på frågan: Är jag värd att få leva?






Dagens citat:
"Forget about the people in your past. There is a reason they didn't make it to the future."
Okänd



Men jag tror inte att någon kommer orka mycket längre. Och det är då det blir Farväl.

Orkaaaaaa.

Okej. 1, 2, 3, DETHÄR SUGER. Jag orkar inte. Alla mina vänner, alla, överger mig en efter en. Min bästa kompis har övergett mig. Eller... Min före detta bästa kompis. Alla har någon som de älskar mest, huh? Men ingen älskar mig mest. Alla har ju sin "bästa vän". Jag har ingen. Jag betyder inte mest för någon. Jag är Hon Utanför. Och.. Och jag tror att jag, att jag älskar dig. Även fast jag inte vill det. Kanske börjar du förstå? Förut skulle det ha varit en katastrof. Men nu orkar jag inte bry mig... Nej, jag orkar faktist inte.


Jag vill bestämma när lättnaden ska infinna sig.



Dagens citat:
"Everyone I know goes away in the end"
Johnny Cash - Hurt

DÖDÖDÖ.

Asså seriöst. Det är förjävligt, åt helvete. Jag orkar inte. Jag hatar att jag bryr mig så otroligt mycket om vad andra tycker om mig! Jag vågar aldrig säga nåt, vågar aldrig vara mig själv av rädsla för vad andra ska tycka om mig. Jag tror inte att det finns nån som faktist vet särskilt mycket om mig. Jag tror att Helena, Matilda, Angie och Pim vet mest. De vet mer än min familj iallafall... Jag vågar inte berätta för nån hur jag mår av rädsla att bli kallad Berny Pålsson-wannabe, attentionwhore och liknande. Jag vill inte vara ärlig och öppen. Men det ärjävligt tungt att hålla allt för sig själv. Och det gör jävligt ont att inte kunna berätta för nån, att alltid dölja det så gott det går. Hur kan alla vara så ouppmärksamma att de inte ser mina otroligt falska leenden, mina skratt som skär i öronen. Så fel, så fel, så fel. Det låter så fel. Men det är inte deras fel att de inte märker nåt, det är mitt. För jag är så feg. Jag skäms. Vågar inte, vågar inte, vågar inte berätta. Och jag vill inte sluta med mina självdestruktiva vanor! Ni säger att det inte är bra, jag vet. Men är det då så mycket bättre att strula, röka och supa sönder sina liv? Och sen komma och beklaga er för mig. Jag har nog med andra problem. Och nu vet jag inte vad jag ska säga mer så nu blir det Hej då, Tack för idag.




Dagens citat:
"Everyone I know goes away in the end."
Johnny Cash - Hurt

FanFaNFAN.

Asså åh jag orkar seriöst inte med mig själv! Varför är jag så jobbig och egoistisk? Jag börjar gråta bara jag tänker på det. Vilket innebär att jag blir ännu jobbigare och ännu mer egoistisk.
Jag orkar inte all min självömkan.
Jag orkar inte all min ångest.
Jag orkar inte alla mina attacker.
Jag orkar inte alla jävla människor med sina rök- och alkoholproblem.
Jag orkar inte allt jävla ansvar.
Jag orkar inte alla jävla krav.
Jag orkar inte min egoism.
Jag orkar inte alla dessa jävla humörssvängningar.

Jag orkar inte
JaG oRkAr InTe
JAG ORKAR INTE!
Jag är så jävla trött på det!
Imorse var jag ganska glad. Sen blev jag happi_panda_96. Och sen var det PANIKPANIKPANIK. Och sen blev allt ÅT HELVETE. Sen blev världen underbar. NU ÄR DET ÅT HELVETE IGEN!



Dagens citat:
"Är jag ängeln utan förflutet nu? Är jag...?
Nej. Jag är ängeln utan framtid. Med sönderskurna armar och regn i ögonen. Men om man dödar ängeln utan framtid är det då ängeln utan förflutet kommer?
"
Berny Pålsson - Vingklippt ängel

Woah.

Hejuu. Haha har typ just pratat med Pim i telefon :D Han är rolig att prata med hahaha<3 Haha vi satt och sjöng Bohemian Rhapsody<3 Ah. Och Chi säger att hon inte ska vara fjortis längre, för att det är ute! -_____________________-
Ah, och btw, så har jag gjort en bdb till Pim :D exPIMP@bdb :D Haha. Tschüss.



Dagens citat:
"Hälsaaaa honom att han har gulliga kinder"
Haha när jag pratade med Pim i telefon så hälsade Wille det till honom xD Haha.

Hej hej, blogg.

Jaha nu har då lilla Panda skapat sin blogg. Antagligen så kommer jag vara mer seriös här än jag är på bdb. Bdb är mitt leende jag. Haha. På bdb är jag som i skolan och på stan osv. Här är jag som jag är när jag är hemma. Typ så, ja. Nu kommer alla ba blööö typ. Eller asså ah. Jag vet inte. Haha, hej då.

RSS 2.0