Jag är snygg, så stfu.

image10

SCENEWHORE
- Haters make me famous.

fsdgsrgfd.

Hej.

Uhu. Klockan är nu 0137 och jag har lust att skriva ett blogginlägg.

Hehe jag har börjat benämna mig själv scenewhore. Jo. En del på skoj. Men mestadels seriöst. Faktist. Okej vill ni ha historian eller? Nää, jag visste väl det. Då berättar jag den iallafall.

Ordet scene kid och likaså poser var från förjan en nedsättande benämning på alternativa stilar i USA typ (rätta mig om jag har fel). Ofta där kläderna såg ut ungefär som hardcoreungarnas kläder. Vilket i stort sett är samma sak som emo (ja, jag vet att ni hardcore kids förnekar att ni överhuvudtaget har någonting med emo kids att göra, men är det nån som kan förklara skillnaden? Och ja, jag vet att emo är en musikstil, men jag tänkte mer på fashioncore-grejen då, fördomsfull som jag är). Oj, vilka avvägar jag kom på. Jaja, namnen kommer från att folk tyckte att de bara klädde sig annorlunda för att få uppmärksamhet. Scene och poser. Men eftersom namnet scene kid ofta associeras med emo kid/hardcore/whatever så skulle jag inte kunna kalla mig det utan att få tonvis med kritik. Förresten tycker jag att det låter så.. tomt. Scenewhore passar mig bättre, eftersom i ordets ursprungsbetydelse så är det precis som jag.

Jag vet att ni i stort sett inte fattade någonting, men sen har jag aldrig varit bra på att förklara heller. Det går i släkten. Att vara dålig på det alltså.

Btw, idag (eller borde jag säga igår, med tanke på klockslaget?) var jag på stan. Först skulle jag träffa Maya. Så jag åkte sit träffade henne och upptäckte att hon var med Kim. haha jag visste inte ens att de kände varandra. Sen när blev Kim ett plattanbarn? Aja, vi åkte till Gamla Stan typ för att kolla om Saturn Return var öppet. Roligt nog (ha-ha) så var det inte det (vad hade vi väntat oss?). Så vi åkte tillbaka till plattan. Yääh. Där träffade vi Pika och Carro (om jag minns rätt), som hade provat nåt förstora-läpparna-läppglans. Carro sa att det stickte skitmycket. Så då ville Kim och Maya testa det, and so we went to åhleeeeens. Yää. Haha ja, nu kom jag på att jag inte orkar beskriva min dag in i minsta detalj. Hah. Aja, whatever, sen träffade vi Rosanna (?) och Synthia (?) och Hanna. Pratade inte så mycket med Rosanna och Synthia, men Hanna var desto mer pratglad. Vi drog till BK, och vilka kommer dit efter ett tag om inte Pika och Carro? Sen åkte Carro hem, och Pika drog till spärrarna (?) för att möta några. Sen kommer hon tillbaka med Caspian, Simon (?) och nån annan jag inte minns namnet på. Yää. Aja, sen drog typ Maya (innan eller efter att dom kom?). Sen stack vi till t-centralen. Yää och jag fick en halv blå spaghetti av Hanna. Yää. Sen provade alla mina skor typ. Alltså, mina 17cms. Hahaha Caspian blev nästan 2 meter i dom vafan. Typ hei han var 40 cm längre än mig XD . Aja sen drog jag hem om jag minns rätt. Vilket liv jag har.

Yää och vill ni veta en skitbra sak, faktist? Jag har fått så jävla bra självförtroende :D . Jag är fan inte fet! :D . Och jag har faktist ganska snygga ben. Sen är jag inte precis världens smalaste fotomodell heller. Men vem har sagt att jag behöver vara det? Jag tycker iallafall att jag är snygg.

Och btw, idag såg mamma mina skor. Haha! Lyckat. jag lyckades ha dem i en och en halv dag innan hon såg dem. Det sämsta hitills XD . Men jaja för ögonblicket verkar hon inte överdrivet sur.

De bara finns där. Ärren. De smutsar ned hennes armar och får folk att tänka massa felaktiga saker om henne.
Varför gjorde hon så mot sin kropp?
Kanske kunde hon ha uthärdat den psykiska smärtan. Det vet hon fortfarande inte.

(forts. följer)



Dagens citat:
"Dance until you're paralyzed."
Alice in Videoland - Bad boy

fghkjdgk.

Nu har jag fan lust att skriva ett långt jävla inlägg. Ja, det har jag. Ett långt och kanske onödigt inlägg.

Aja, whatever, idag köpte jag mina skor. Du anar inte hur snygga de var.
image9
Yää, I know you lik'em. Uhuh och imorrn ska jag till stan. Då ska jag ha dem på mig, får se hur det går. Jag är ju inte speciellt bra på att gå i dem om man säger så.. XD



image8
Scenecore = scenewhore.
Eller Emocore = emowhore som Kinsu skulle ha sagt 8) .

Oh, nu kom jag att tänka på Emocore.se bara för det! Jag hade fan glömt det! Uhu blää på bdb's nya design (ja, jag vet att jag har sagt det förut). Så nu har jag The Photo Diary istället. Det är så jävla värt, synd bara att de ska ändra designen där också.. Helgon har jag dock jävligt stor lust att logga in på. Men. Nu äre ju såklart så att jag lovade en tjej där att köpa hennes skor för 700:- . YESSSS! *not* . Just nu har jag ju då 21 spänn, vilket inte är så nice då.. Så jag orkar inte hålla på och ursäkta mig, så jag håller mig därifrån tillsvidare. Yap. Fan. Vet du, att ibland längtar jag fan (fan, vad mycket fan det blev! XD ) tillbaka till mitt gamla vampyrwannabegoth-jag. Det var typ pretty wonderful. Med sammetsmantlar, svarta långkjolar, tonvis med svart smink osv. Those were the days. Well, well, well. Nu borde jag väl inte bli alltför nostalgisk. Btw, var tog alla vägen? Jag menar, alla jävla översnälla plattanbarn som jag träffade varje dag och som antagligen utgjorde den största delen i mitt liv. Saknar er fan. Och typ Conny? Efter dendär dagen (då jag var övertygad om att jag skulle träffa dig nästa dag och fortsätta där vi slutade) så försvann du bara. Haha som när du och Stosse skulle slänga mig i fontänen. Btw, Stosse ser man ju lika ofta fortfarande.Och Jonte. Men det roliga är att när jag träffade Jonte så kände jag inte alls igen honom. Vem fan är det här? tänkte jag. Men när minuterna tickade förbi så kom det tillbaka. Och visst kände jag väl igen honom? Jag är fortfarande inte säker på om jag gjorde det, eller om det bara var en sån där deja vúliknande upplevelse. En grej. Jag har så jävla mycket känslor inom mig. Men jag släpper inte ut dem, jag håller dem tillbaka, på grund av att jag tror att alla andra kommer att tycka att jag är konstig. Jag älskar att prata och skriva på engelska. Och jag har så grymt stor lust att bara skriva nån dikt eller nåt. Jag tror att dessa känslor väcktes av att mamma säger att jag är bra på att skriva, hon påstår det. Och min engelskalärare säger att jag har ett bra flyt i engelskan. Men (återigen). Jag vågar inte skriva på engelska, för jag är rädd att det ska vara något gramatiskt fel. Och jag vågar inte skriva dikter för jag är rädd att andra tycker att de är dåliga.

Well, maybe I shouldn't be so afraid of what other ppl think. I mean, they shouldn't rule my life, should they? I think it's good for me to practise my english. And my writing. Maybe it'll be something for me..

Hon tittar ned på sina armar.
Vad fan har hon gjort? Hela hennes inre skriker, vill ha hennes gamla jag tillbaka. Men hon vet att det inte går. För det som från början bara var hennes nya psykiska jag satte fysiska spår på hennes kropp. Blev hennes nya fysiska jag.
Nån gång, tänker hon, nån gång ska jag sväva som en ängel.
(forts. följer)



Dagens citat:
"I'm Mrs. "Lifestyles Of The Rich And Famous".
(You want a piece of me?)
I'm Mrs. "Oh My God, That Britney's Shameless"
(You want a piece of me.)
I'm Mrs. "Extra! Extra! This Just In!"
(You want a piece of me?)
I'm Mrs. "She's Too Big, Now She's To Thin"
(You want a piece of me.)

You want a piece of me.
"
Britney Spears - Piece of me

Ciao.

Hej. Det var väl ett tag sen jag skrev här. Jag vet inte om jag mår sämre eller bättre. När jag läser om hur dåligt alla andra mår tvekar jag, kanske mår jag bra? Om jag jämför med dem gör jag det.

Nya designen på bdb kan ju bara gå och ta sig. Det är tragiskt att även de engelska, finska, norska och danska versionerna ska byta design >: .

Yaay påsklov. Hoho nu har jag absolut ingenting att göra i en vecka och lite mer.

Jag ska köpa ett par nya skor. De är vackra :D
image7
De är dock jävligt mycket snyggare irl. Precis som med alla andra skor.
Ska träffa tjejen jag ska köpa dem av på lördag kl. 1500. Haha yaay! Fast om mamma ser dem kommer hon att döööda mig 8) .


Hoho jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Jag stickar ett par benvärmare btw! De är spindelstickade i vit mohair. Dock har jag inte kommit så långt. Typ en halv decimeter på den första. Haha men det går framåt! :D

Solong, suckers! :*




Dagens citat:
"Dance until you're paralyzed"
Alice in Videoland - Bad boy

RSS 2.0